Дженаро Гатузо разтърси: Прочетох, че ще умра след месец


Дженаро Гатузо разтърси: Прочетох, че ще умра след месец
Снимка: Getty Images/Guliver

2044 0

Старши треньорът на Наполи Дженаро Гатузо направи плашещи разкрития и същевременно се обърна емоционално към деца, които имат проблеми. Той призна, че страда от невромускулна болест от вече 10 години.

"Искам да кажа нещо на децата, които може да не са щастливи със себе си и с вида си. Животът е прекрасен и трябва да го живеете на максимум. Не се тревожете за нещата, продължавайте напред, защото животът е чудесен и си заслужава да бъде изживян.

Проблемът с окото ми ще отмине и ще се завърна по-красив отвсякога. Имам миастения. Имам я от 10 години и това третият път, в който ме хваща. Този път ме кара да се чувствам прогнил, но ще отмине и окото ми ще се оправи. Виждам двойно, трудно ми е да се изправям, само луд човек като мен може да продължи с него.

Не ми харесва през какво преминавам, но го приемам, защото в живота се случват лоши неща. Правя това, което обичам. Това е моят живот и ако решавам как ще свърши - искам да бъде на игрището. Знам, че на футболистите ми им е трудно да ме виждат така. Прочетох, че ще умра и че ми остава месец да живея. Но не се тревожете, няма да умирам, все още съм тук" - заяви Гатузо, който изведе своя тим с превръзка на окото в последния мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички