Джанлуиджи Буфон знае къде ще играе следващия сезон


Джанлуиджи Буфон знае къде ще играе следващия сезон

4591 0

Легендарният страж Джанлуиджи Буфон, който беше изпратен по невероятен начин от Ювентус, вече подготвя куфарите си за следващата си дестинация. По всички изглежда, че тя е Франция, и по-точно Париж, където от ПСЖ го очакват за последни разговори и подпис под договор за две години, информират във Франция.

Бившият вратар на Ювентус ще сложи подписа си върху двугодишен контракт, като годишното му възнаграждение ще бъде 4 млн. евро. На Джиджи е била предложена и роля в организацията на Мондиал 2022, който ще се проведе в Катар. В момента ПСЖ и Буфон финализират последните детайли по сделката, като се очаква легендарният вратар да подпише договора си до края на работната седмица.

Във вторник ще има среща между новия наставник на парижани Томас Тухел и вратаря Алфонс Ареола, които ще обсъдят трансфера на Буфон. Настоящият вратар на френския шампион не вижда конкуренция в лицето на Джиджи, а като идол, от който може да научи много.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички