Джан: През цялото време исках в Юве, ще е чест да играя с Роналдо


Джан: През цялото време исках в Юве, ще е чест да играя с Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

1344 0

Емре Джан бе официално представен като футболист на Ювентус. Той пристигна в италианския шампион със свободен трансфер от Ливърпул и заяви, че въпреки всички оферти е има жеание единствено за "бианконерите".

"И преди да дойда знаех, че това е голям клуб. Можете сами да се убедите заради базата и тренировъчния център. Това е първият ми ден, всичко е наред и съм щастлив да бъда тук. Моят първи треньор, когато започнах да играя футбол, бе италианец и все още поддържаме контакти. Той е огромен фен на Юве, а когато бях на 6-7-8 години той ми каза, че един ден ще играя за Юве. Ето сега съм тук и историята излезе много яка. Това ме прави още по-щастлив", заяви Джан. 

Той коментира и възможността да играе с Кристиано Роналдо, който в последните седмици и свързван с трансфер в Юве. " "Вярвам, че няма футболист, за когото не би било чест, ако му се отвори шанс да играе заедно с Кристиано Роналдо. Честно казано, нямам идея дали има контакти между него и клуба.

Фокусиран съм върху моята част. Знаех за колко голям тим говорим. Ювентус просто иска да печели титли и купи. Първата ми цел е спечелването на Серия А, а после и Шампионска лига, която все убягва на клуба".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички