Дел Пиеро: В Ювентус има много място за Роналдо


Дел Пиеро: В Ювентус има много място за Роналдо

1414 0

Легендата на Ювентус и италианския национален отбор Алесандро Дел Пиеро коментира шансовете на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо да премине в Торино.

Припомняме, че Роналдо бе обвинен от испанската прокуратура в незаконно и умишлено укриване на 14,7 милиона евро данъци от държавата. Именно поради обвинението към него от испанската прокуратура за умишлено укриване на данъци, португалецът може и да напусне "Сантяго Бернабеу".

"Ако Кристиано Роналдо не е щастлив в Реал Мадрид и иска да напусне, в Ювентус има много място за него”, каза легендарният футболист на „Старата госпожа”.

Португалецът бе главно действащо лице във финала на Шампионска лига, когато мадридчани се наложиха по категоричен начин с 4-1 над Ювентус.

Дел Пиеро, който спечели шест пъти Скудето и Шампионска лига с Юве, заяви, че гигантите от Серия А ще се радват, ако Роналдо премине в Торино.

Кристиано премина в Реал през 2009 г. от Манчестър Юнайтед и оттогава вкара 406 гола в 394 мача. С фланелката на "белия балет" спечели три пъти Шампионската лига, по два пъти вътрешното първенство и Купата на Испания, Суперкупата на УЕФА и световния клубен шампионат и веднъж - Суперкупата на Испания.

Кандидати за него освен Пари Сен Жермен са Монако, Манчестър Юнайтед и китайски клуб.

Контрактът на четирикратния носител на "Златната топка" с Реал Мадрид е до края на юни 2021 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички