Чочев титуляр при измъчен успех на Палермо


Чочев титуляр при измъчен успех на Палермо

1886 1

Българският национал Ивайло Чочев почна като титуляр за Палермо, като беше един от най-добрите на терена при драматичната победа с 2:1 срещу  Сасуоло в първи мач от 15-ия кръг на Серия А.

Българинът беше част от дефанзивната двойка полузащитници в схемата на новака в елита, като действаше изключително прецизно и, въпреки че рядко се включваше в предни позиции, свърши много черна работа за своя тим.

Първият гол за Палермо падна още в 3’, когато Риджони получи отлично центриране от Дубала и с глава успя да отбележи за 1:0. Самият Дубала се отчете с два големи пропуска в мача, а в 67’ двубоят за Консилгли приключи с мача, след като спуна противников футболист изключително грубо и получи червен картон.

Ивайло Чочев пък беше на терена до 72’, когато беше заменен от Франческо Дела Рока. Палермо обаче подцени двубоя в края и беше наказан, след като Паволети се възползва от грешка в защитата и забоде изравнителния гол.

Това обаче не беше края, след като резервата Белоти, който влезе на терена в 90', се разписа минута преди края на продълженията и донесе победата на сицилианския тим.

В края при спречкване между футболисти на двата отбора Паоло Канаваро си изкара червен картон.

Така Сасуоло записа първа загуба в последните си 10-и двубоя, докато Палермо вече е непобеден в 7 поредни мача. Тази серия прати тимът на Чочев над Сасуоло, като заема 9-о място с 21 точки.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички