Чочев и Палермо ядоха бой от Милан у дома


Чочев и Палермо ядоха бой от Милан у дома

1276 0

Българският талант Ивайло Чочев и италианският му отбор Палермо ядоха бой от Милан у дома. "Росонерите" биха с 2:1 в мача от 29-ия кръг на Серия А, игран на "Стадио Ренцо Барбера" в Сицилия. Българинът не започна в титулярния състав за "розанерите". Той се появи на терена в 54-ата минута, когато замни капитана на тима Едгар Барето.

"Росонерите" поведоха късметлийски в 37-ата минута, когато централният нападател Алесио Черчи се разписа след асистенция на Марко ван Хинкел. Домакините изравниха в 72-ата минута, след като един от най-желаните нападатели в Европа Пауло Дибала реализира дузпа, но в 83-ата Жереми Менес донесе успеха за възпитаниците на Филипо Индзаги.

Поражението е едва трето за Палермо като домакин. За отбора това е шести мач без победа, от които четири са загуби. Това е и причината Палермо да е 11-и с 35 точки. Милан пък е седми с 41 точки, след като се завърна на победния път след равенство и поражение в последните си две срещи.

След този успех Милан е на 8-о място в класирането с 41 точки, докато Палермо е на 11-а позиция с 35.

Останалите резултати от мачовете в 29-ия кръг на Серия А:

Дженоа - Удинезе 1:1

Верона - Чезена 3:3

Сасуоло - Киево 1:0

Интер - Парма 1:1

Каляри - Лацио 1:3

Аталанта - Торино 1:2

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички