Буфон за мача с България: Изпитваме трудности срещу малки отбори


Буфон за мача с България: Изпитваме трудности срещу малки отбори
Снимка: Getty Images/Guliver

2591 0

Вратарят на Италия Джанлуиджи Буфон сподели очакванията си за предстоящата евроквалификация с България. Стражът сподели, че неговият тим изпитва трудности срещу т.нар. малки отбори, какъвто е нашият, но Италия ще се опита да направи всичко възможно, за да спечели мача.

"Ние по традиция изпитваме трудности срещу такива отбори, които са от т.нар. по-малки. Вече никой не допусна леки голове. Мачовете срещу всеки съперник станаха трудни. Водачи сме в групата, но допуснахме някои колебания в квалификациите, така че нямаме право на повече грешки. Ще трябва да направим всичко възможно, за да стигнем до победата, за да се доближим още повече до целта. Трябва да бъдем убедителни по отношение на резултат, себераздаване и представяне", сподели вратарят.

Двубоят срещу България е по-специален за Буфон. Той ще запише мач №150 с националната фланелка, което е рекорд за Италия. Срещата е утре от 21:45 часа в Палермо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички