Буфон: Мислех, че съм сред петимата най-добри вратари в света


Буфон: Мислех, че съм сред петимата най-добри вратари в света
Снимка: Getty Images/Guliver

1379 0

Вратарят на Ювентус Джанлуиджи Буфон не скри изненадата си, че не е номиниран сред претендентите за Златната топка. Италианският страж сподели, че е мислел, че е сред най-добрите петима вратари в света за миналия сезон, но въпреки това не е разочарован.

„Тази сутрин, ден като всеки друг, погледнах телефона си и бях изненадан от съобщенията за подкрепа и солидарност за това, че не бях номиниран сред кандидатите за „Златната топка“, написа Буфон в профила си във Фейсбук.

„Честно казано, не знаех, че списъкът ще излиза днес, така че бях изненадан. Благодаря ви, вие наистина стоплихте сърцето ми. Аз направих всичко, което се искаше от мен, но има нещо, което често е подценявано – заслугите."

„Може би знаете, че в продължение на години, аз съм непоправим оптимист. Трудно в мен може да има чувство на негодувание, на неудовлетвореност и на примирение."

"Преди всичко ми харесва да знам, че италианците подкрепят един италианец. Това ме кара да видя още повече красотата в това прекрасно приключение в моя живот."

"Разбира се, ще ви кажа, че си мислих, че съм сред петте най-добри вратари в света за миналия сезон. Тази мисъл я имаше в главата ми… Много ви благодаря, искрено, и пиша това, защото вие ме накарахте да се чувствам уважаван. Прегръдки, Джиджи“, завърши Буфон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички