Бразилец спаси главата на Михайлович, засега


Бразилец спаси главата на Михайлович, засега

827 0

Синиша Михайлович трябва да целува ръка на Луис Адриано. Бразилецът вкара победния гол за Милан при 2:1 срещу Сасуоло и спаси треньора си от уволнение, поне засега.

В Италия се говори, че само с победи над Сасуоло и Киево Синиша ще запази поста си. Първата от тях вече е факт, но едва ли президентът Силвио Берлускони ще бъде доволен от начина, по който тя дойде.

“Росонерите” играха близо цял час с човек повече. Карлос Бака вкара за 1:0 от дузпа в 32-ата минута, когато вратарят на гостите Андреа Консили бе изгонен с директен червен картон. В началото на втората част Доменико Берарди изравни от свободен удар, а чак в края Луис Адриано донесе победата на Милан.

Така “росонерите” взеха 4-та си победа от началото на сезона и са на десетото място с актив от 13 точки. Сасуоло пък се смъкна до 5-то място с 15 точки.

Изненадващо треньорът на Милан Синиша Михайлович пусна като титуляр на вратата 16-годишния Джанлуиджи Донарума. Така юношата на “росонерите” стана най-младият вратар, започнал като титуляр среща от Серия А - 16 години и 8 месеца.

Донарума бе предпочетен пред бившия играч на Реал Мадрид Диего Лопес. Според медиите в Италия испанецът бил толкова разочарован, че искал да напусне клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички