Босът на Наполи отвръща на удара: На Игуаин му бях приятен, когато искаше пари от мен


Босът на Наполи отвръща на удара: На Игуаин му бях приятен, когато искаше пари от мен
Снимка: Getty Images/Guliver

2212 0

Собственикът на Наполо Аурелио де Лаурентис очаквано отговори на публичните нападки на Гонсало Игуаин по време на първата пресконференция на голмайстора на Серия А като нов играч на Ювентус.

Скандалите по оста Наполи - Игуаин не са спирали след обявяването на най-скъпия трансфер в историята на Калчото, а аржентинският нападател им даде нова насока с думите си, че е напуснал само заради Де Лаурентис.

ИГУАИН: НАПУСНАХ НАПОЛИ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕХ ДА ПОНАСЯМ ПРЕЗИДЕНТА

"Ако г-н Игуаин е бил раздразнен от моето присъствие, му е отнело доста години да го разбере, освен ако не е фалшив човек или велик актьор. Изключвам последното, защото разбирам актьорите.

Дори наскоро сме прекарвали много време заедно. Гонсало беше много спокоен и изобщо не е показвал, че не ме понася, а и хората около нас могат да го потвърдят. Той и агентът му не са показвали никакви признаци на раздразнение, когато надълго и нашироко обсъждахме новия му договор и говорехме за милиони. Беше им много интересно.

Как не го е срам да каже, че отборът, който му е осигурил възможността да вкара 38 гола, не е достатъчно добър? Да обвинява мен за напускането си е голямо неуважение за хората в Неапол. Когато нямаш срам, предаваш именно тези хора", заяви Де Лаурентис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички