Болоня с Валентин Антов загуби тежко при гостуването си на Аталанта


Болоня с Валентин Антов загуби тежко при гостуването си на Аталанта
Снимка: Getty Images

1646 0

Аталанта победи Болоня с 5:0 в мач от 33-ия кръг на италианската Серия А. Валентин Антов започна като титуляр днес и изигра пълни 90 минути, но не успя да помогне на своя отбор, който почти цяло полувреме игра и с човек по-малко! Българинът показа добри действия, когато трябваше да се справя едно в едно с противникови играчи, но класата на Аталанта си каза думата!

Срещата започна чудесно за бергамаските и още в 22-ата минута Малиновски откри резултата след пас на Муриел. Точно преди почивката Луис Муриел покачи на 2:0 след точно изпълнена дузпа.

Второто полувреме започна кошмарно за тима на Синиша Михайлович и в 49-ата минута Схаутен бе изгонен с директен червен картон. 8 минути по-късно Фройлер покачи на 3:0, а веднага след това Сапата вкара и четвърти гол в срещата. В 73-ата минута Миранчук нанесе още един удар по Болоня, правейки резултата още по-изразителен - 5:0!

Аталанта се изстреля на 2-ро място в Серия А с актив от 68 точки, а тимът на Вальо Антов е 12-ти с 38 пункта. До края на сезона в Италия остават 5 кръга, а Болоня е на 7 точки над чертата на изпадащите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички