Бивш италиански национал: Интер е по-добър от Ювентус


Бивш италиански национал: Интер е по-добър от Ювентус
Снимка: Getty Images / Guliver

2777 0

Бившият италиански национал Антонио Касано коментира битката за титлата в Италия. Нападателят, който обиколи редица отбори в Серия А започна да работи като телевизионен анализатор на Апенините след своето пенсиониране. В интервю за Скай Италия той коментира двата колоса, замесени в борбата за титлата – Интер и Ювентус.

„Още в края на август казах, че Интер ще спечели Скудетото. Антонио Конте е треньор, който само с идването си ти носи допълнителни 15-20 точки. Той е наставник от световна класа и запалва огън у играчите си. Признавам, не мислих, че Лукаку ще се справи толкова добре в Серия А веднага след пристигането си тук. Той работи за отбора и вече говори италиански, въпреки че е тук от няколко месеца“ каза Касано по адрес на Интер.

„Сари направи някои по-значими неща през последните години, но преди това той бе предимно в Серия Б и Серия Ц. Не е особено специален наставник. Юве щяха да са с 10 точки по-малко, ако не бяха Пауло Дибала и Гонсало Игуаин – двама играчи, които те отчаяно искаха да продадат през лятото. Проблемът при Ювентус е, че те не могат да играят красив футбол, те просто искат да спечелят и не съм сигурен, че Сари е способен на това. След 8 поредни шампионски титли на Италия, те се фокусират върху Шампионската лига, но има 5-6 отбора в турнира, които са по-силни от тях като например Реал Мадрид и Манчестър Сити“ добави Касано.

А вижте по какъв начин Манджукич се сбогува с феновете на Ювентус.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички