Без блясък Ювентус взе 22-рата си победа в Серия А за сезона


Без блясък Ювентус взе 22-рата си победа в Серия А за сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

1009 0

Ювентус постигна 22-рата си победа през сезона в Серия А при визитата си на Болоня в 25-ия кръг. "Бианконерите" надвиха минимално с гол на резервата в този мач Пауло Дибала в 67'. Така те дръпнаха с 16 точки пред втория Наполи, който има и мач по-малко. Болоня е на 18-о място с едва 18 точки в актива си.

Победата на беше лесна за гостите от Торино. През първото полувреме беше отправен един-единствен точен удар към една от двете врати. Той беше в актива на Ювентус. В 55' Болоня можеше да поведе в резултата, но Ювентус оцеля, след като Алекс Сандро изчисти в последния момент фронтален изстрел на Мбайе.

Вместо това гостите от Торино отбелязаха 12 минути по-късно след грешка в отбраната на Болоня. Матюиди проби отляво и центрира, защитник на домакините опита да избие, но прати топката на крака на Дибала и той не се поколеба да прати топката в левия ъгъл на Скорупски.

В самия край Болоня можеше да стигне до изравняване, след изстрел на Сансоне от границата на накзателното поле, но перин се отчете с ефектна намеса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички