БАТЕ взе скалпа на високомерната Рома в Шампионска лига


БАТЕ взе скалпа на високомерната Рома в Шампионска лига

1189 0

Рома беше шокирана в Белрус, след като местният тим БАТЕ (Борисов) удари с 3:2 селекцията на Руди Гарсия, нанасяйки тежък удар по амбициите на "вълците" в Шампионска лига.

Италианският тим подходи високомерно през първото полувреме, когато позволи твърде много положения пред своята врата, а това позволи на шампионите на Беларус да вкарат цели 3 гола.

Още в 9' Стасевич даде тон на головото шоу, след като вкара с глава при разбъркване пред вратата на Счесни, а три минути по-късно Младенович стреля от 30 метра за чудо на полския вратар - точен удар и 2:0.

В 30' отново Счесни беше с ключов принос за гола на БАТЕ, след като отново Младенович получи топката, този път в наказателното поле. От малък удар той стреля мощно над Счесни, а топката между ръцете му влезе в мрежата.

След почивката Рома показа познатото лице и успя да отбележи два гола чрез Жервиньо (66') и резервата Торосидис (82'), но до пълен или поне частичен обрат не се стигна.

Рома заема последното място в групата с 1 точка, а лидер е отборът на Барселона с актив от 4. Леверкузен (3) и БАТЕ (3) си делят втората позиция след изиграването на първите 2 двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички