Балотели: Стилът на Роджърс не ми подхождаше


Балотели: Стилът на Роджърс не ми подхождаше
Снимка: Getty Images/Guliver

1200 0

Нападателят Марио Балотели заяви, че не е могъл да се разгърне в Ливърпул, тъй като стилът на игра на британския тим не му е подхождал.

Днес трансферът на Супер Марио в Милан бе обявен официално.

"Струва ми се, че изпуснах момент от кариерата си. Живях и играх като дете. Не съм забравил как се играе футбол, но вече не съм дете. Изпуснах твърде много възможности. Поемам отговорност за себе си, но съм длъжен да кажа, че стилът на игра на Брендън Роджърс не подхождаше на моите характеристики", каза Балотели, който призна, че със завръщането си в Милан очаква да има положително развитие и в националния отбор.

"Мисля за това. Искам да играя добре за Милан, за да заслужа отново мястото си в националния тим. Ако вкарвам много голове, е възможно да отида със Скуадрата във Франция за евроквалификациите. Ще направя всичко възможно, за да се случи това. Едно от желанията на баща ми преди да почине беше да ме види отново в националния отбор, затова имам дълг към него", каза Балотели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички