Анчелоти: За мен ще е чест да се изправя срещу Милан


Анчелоти: За мен ще е чест да се изправя срещу Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

1294 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви от Дубай, че за него е голяма чест да се изправи срещу Милан на Филипо Индзаги.

Както е известно, утре двата европейски гранда ще изиграят контролна среща, която е част от подготовката на двата тима за следващия полусезон, както и за популяризиране на двете марки в Азия.

Италианският специалист коментира ден преди двубоя, че феновете могат да очакват голямо шоу при първата среща на Карлето с бившия му тим, с който спечели две титли в Шампионска лига.

"Развълнуван съм и ще бъде много специален ден, защото имам страхотни спомени с Милан и техния треньор, който беше един от играчите ми", сподели Анчелоти на пресконференцията преди двубоя.

"Това е подготвителен двубой, което се разбира и от играчите, но ще бъде голямо шоу за феновете по цял свят. Мадрид има страхотен имидж и искаме да покажем това и тук, където имаме много добра репутация и страхотни фенове. Ще бъде голяма чест да се изправя срещу Милан.

Този двубой е заложен в програмата ни от самото начало на сезона, така че не представлява проблем. Ще го използваме, за да влезем в ритъм преди мачовете от Примера. Когато един отбор си мисли, че всичко е наред, тогава най-лесно може да се срине, не трябва да допускаме това.

Моята цел е да остана в Реал Мадрид. Чувствам се отлично в този клуб и с тези играчи. Искам да продължа и занапред в Реал", коментира още Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички