Анчелоти се шегува с Роналдо: Единствената ти грешка е, че отиде в Ювентус


Анчелоти се шегува с Роналдо: Единствената ти грешка е, че отиде в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

3341 0

Мениджърът на Наполи Карло Анчелоти заяви, че Кристиано Роналдо може да допринесе изключително много за италианския футбол и Серия А. Бившият треньор на Реал Мадрид обаче отправи шеговита реплика към португалската звезда, посочвайки че е направил грешка, като е преминал в състава на Ювентус.

"Пристигането на Кристиано е чудесен знак за картината в Серия А", сподели Анчелоти пред France Football. "В продължение на дълго време това бе лигата на звездите - Диего Марадона, Мишел Платини, Зико, Зинедин Зидан, Роналдо, Андрей Шевченко, Кака, Ибрахимович..."

"Така изглеждаха нещата за поне десет години. Пристигането на Кристиано ще възстанови тази репутация. Той е изключителен професионалист. Неговата единствена грешка бе, че отиде в Ювентус", пошегува се Анчелоти, съжалявайки, че португалската звезда не акостира на "Сан Паоло".

Кристиано Роналдо смени клубната си принадлежност през това лято, а "бианконерите" заплатиха 100 млн. евро на "белия балет" за услугите на португалеца. "Старата госпожа" гостува тази вечер на Манчестър Юнайтед в Шампионска лига - друг отбор, с който Роналдо има хубави спомени. Мачът между двата отбора може да следите на живо в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички