Анчелоти: Искам да предам опита си на Наполи


Анчелоти: Искам да предам опита си на Наполи
Снимка: Getty Images/Gulliver

1047 0

Новият наставник на Наполи Карло Анчелоти заяви, че очаква с нетърпение да започне работа в клуба. Опитният специалист замени на поста Маурицио Сари, подписвайки 3-годишен контракт с неаполитанци. По този начин Анчелоти се завърна в Серия А за първи път от 2009 г. насам, когато си тръгна от Милан, след като спечели веднъж титлата и два пъти Шампионската лига с "росонерите". Анчелоти ще получава по 6,5 милиона евро на година, а в треньорския му щаб ще влизат синовете му Давиде и Мино Фулко.

„Много съм щастлив да се завърна обратно в моята родина и да застана начело на един от най-великите отбори в Италия. Аз и моят екип сме тук, за да предадем на Наполи нашия опит и да помогнем на тима да се бори за своите цели. Очакваме с нетърпение това предизвикателство и започването на нов етап във футбола, заяви той пред официалния сайт на клуба.

Опитният специалист не пропусна да отдаде заслуженото и на президента на тима Аурелио Де Лаурентис. „Искам да благодаря специално на президента за доверието, което ми гласува, защото това е проект, който много ми хареса. Също така искам да уверя феновете ни, че ще работим усилено и много професионално, за да постигнем всички набелязани цели“, допълни още Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички