Алегри успокои ситуацията в Ювентус след слух за бой между него и Бонучи


Алегри успокои ситуацията в Ювентус след слух за бой между него и Бонучи

1240 0

Наставникът на Ювентус Масимилано Алегри, заяви, че конфликтът с Леонардо Бонучи вече е в миналото. По-рано днес излезе информация, че между двамата се е стигнало и до бой в съблекалнята, като според Gazetta Dello Sport играчи на тима са разтървали двамата.

На пресконференция обаче Алегри разкри, че защитникът му се е извинил и се завръща в групата за утрешното домакинство на Емполи от 26-ия кръг на Серия "А".

Освен това специалистът добави, че е вечерял с ръководството на клуба след големия скандал с Бонучи.

"Определено ще има промени утре, но по-късно ще реша какви ще са. Бонучи? Ще бъде в групата, но не знам дали ще играе, защото през седмицата имаме тежък мач. Случаят с Лео е затворен, бяхме на вечеря с Бепе Марота, Павел Недвед и Фабио Паратичи. Договорихме се по линия, която е нормална по отношение на правила и дисциплина".

"Тези неща се случват, Бонучи се извини и сега отново е на разположение. Важното е, че има правила, дисциплина и уважение. Всички видяха какво се случи след мача с Палермо. Тези неща са нормални и напрекъснато стават в отбора, но в съблекалнята, а не пред цял свят. Утре Лео може да остане на пейката поради технически причини. Вероятно е Кедира и Игуаин също да почиват", добави Алегри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички