Алегри: Роналдо ще сяда и на пейката


Алегри: Роналдо ще сяда и на пейката
Снимка: Getty Images/Guliver

3698 0

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алгери очаква много тежък сблъсък с Лацио. Това ще е и първият домакински сблъсък за "бианконерите" през сезона и първи за Кристиано Роналдо, откакто е в тима. 

"Очаквам утре да видя голям ентусиазъм. Лацио е отборът, който през изминалия сезон ни нанесе първа загуба, а след това ни победи още веднъж. Двубоят ще бъде труден, без значение срещу кого ще играем. Трите срещи до паузата ще бъдат трудни.", заяви Алегри. 

Той коментира и португалската мегазвезда, като заяви, че ще има моменти, в които ще започва и от резервната скамейка, за да бъде пазен за важните двубои на тима: "Както Дибала, така и Манджукич може да играе с Роналдо. Смените ще бъдат много важни, а в хода на сезона ще правим много промени. Ще се случва Роналдо да попада на резервната скамейка, както беше през годините в Мадрид. Засега ще играе, а след това ще видим. Той винаги иска още, конкурентен е във всичко, което прави. Изковал е успехите си с тежка работа през годините, той пример за много от момчетата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички