Алегри разкри: Мой защитник поиска трансфер, затова взех Касарес


Алегри разкри: Мой защитник поиска трансфер, затова взех Касарес
Снимка: Getty Images/Guliver

1082 0

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри обясни изненадващото привличане на защитника на Лацио Мартин Касарес. Оказа се, че той е породен от близък изходящ трансфер в клуба.

"Мартин Касарес не е спонтанно решение, а сериозен избор, защото Мехди Бенатия помоли да го пуснем. Касарес е добър играч и вече познава Ювентус. Аз го познавам, той може да даде много на клуба. За разлика от други играчи, няма да му трябва много време за адаптация", коментира специалистът.

КРАЙ НА САГАТА! РАМЗИ ПОДПИСА С ЮВЕНТУС

Алегри сподели и очакванията си от двубоя с Лацио. "Ще бъде труден мач. Те искат за първи път през сезона да победят един от топ клубовете. Лацио е техничен и атлетичен отбор, който вкарва много от статични положения. У дома те нанасят много удари към вратата. Единственото, за което имам съмнения е дали да играем с двама или трима полузащитници", посочи той.

Мехди Бенатия е в италианския гранд от лятото на 2016 година. Той е желан от катарския Ал Духаил. Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо пък навива свой бивш съотборник от Реал Мадрид да премине в Торино. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички