Алегри призна кои са трансферните цели на Ювентус


Алегри призна кои са трансферните цели на Ювентус
Снимка: Gulliver/GettyImages

1865 0

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че през предстоящия сезон предизвикателството ще бъде двойно по-голямо. 

"След като станахме за шести пореден път шампион на Италия, спечелихме Купата, а и достигнахме финал в Шампионска лига, винаги има шанс нещата да тръгнат надолу. Реших да говоря с клуба и от него ме увериха, че всичко е наред и ще направим отново страхотен сезон”, съобщи италианският специалист.

"Сега гледаме напред. Ние не мислим за поражението от Реал Мадрид, а как трябва да вървим отново през тази кампания и да продължим да се подобряваме в игрово отношение. Трябва да докажем това при първата си възможност, а това трябва да се случи именно във финала за Суперкупата на 13 август срещу Лацио”, коментира Алегри.

"Това, което е сигурно, е, че всички ще искат да ни победят, затова трябва да покажем сила и воля, за да сме сигурни, че това няма да се случи”, добави той.

Същи така Алегри призна, че има интерес към крилото на Байерн (Мюнхен) Дъглас Коща, но отрече да иска защитника на Милан Матия Де Шилио. "Коща е една от трансферните ни цели. Той е много талантлив играч. Федерико Бернардески също е интересен млад футболист с голям потенциал и вече е национал на Италия. Де Шилио? Не, той не влиза в плановете ни, тъй като сме подсигурени добре в защита".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички