Алегри преди мача с Наполи: Серия А е най-трудното първенство в Европа


Алегри преди мача с Наполи: Серия А е най-трудното първенство в Европа
Снимка: Gulliver/GettyImages

1987 0

Мениджърът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че италианската Серия А е най-трудното първенство в Европа. Специалистът даде пресконференция преди утрешния сблъсък срещу Наполи, като подчерта, че ги очаква изключително тежък мач.

"Серия А е най-трудното първенство в Европа. Има толкова много тактики, че отбелязването на попадения и печеленето на мачове се превръща в трудна задача. Утре трябва единствено да мислим за играта в голям мач, защото резултатът сам по себе си няма да реши сезона", заяви Алегри.

"До момента играем много добре, но срещу Наполи трябва да играем дори по-силно. Наполи играят различно в защита спрямо миналия сезон, но в атака продължават да бъдат все толкова опасни. Те заслужават комплименти за представянето си през последните сезони, но и нашият отбор трябва да бъде поздравен за това, че продължаваме да печелим", смята италианският специалист.

Алегри коментира и наказанието на Кристиано Роналдо, след като вчера УЕФА излезе с изявление относно това колко мача ще бъде наказан португалеца: "Щастлив съм, че ще имам на разположение Кристиано за мача с Юнайтед - това бе правилното решение. Срещу Болоня той игра за отбора, но все още трябва да работим върху взаимоотношения в отбора", сподели Алегри.

Селекционерът на Ювентус потвърди и няколко имена от своя състав, които ще стартират като титуляри срещу Наполи. Голямата звезда Кристиано Роналдо ще започне срещата, а Алегри потвърди още имената на защитниците Киелини, Бонучи, Алекс Сандро и халфовете Матуйди и Пянич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички