Алегри: Погба напусна, защото съм по-добър от него


Алегри: Погба напусна, защото съм по-добър от него

2771 0

Наставникът на Ювентус Максимилиано Алегри даде официална пресконференция преди утрешното домакинство на "старата госпожа" срещу Фиорентина в мач от 1-ия кръг на Серия "А".

Запитан за трансфера на Пол Погба и дали е говорил с него за причината да напусне Ювентус, специалистът отговори шеговито.

"Не сме говорили, защото той беше в Америка до деня, в който отиде в Юнайтед. Имахме добри отношения, както с всички играчи. Може би Пол още го боли, защото го победих на футбол и баскетбол. Най-вероятно за това напусна Ювентус".

Той разкри, че целта пред торинци е да продължат да се борят на три фронта и през месец март. "Всички вече казват, че сме шампиони заради селекцията ни, но не е вярно. Ще вървим стъпка по стъпка към Скудетото, защото към този момент всички тимове са с 0 точки", каза още Алегри.

Треьорът не погжела да каже дали новото попънение Миралем Пянич ще играе срещу Фиорентина. Босненският национал лекуваше травма и е и под въпрос за двубоя.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички