Агентът на Джанлуиджи Донарума проведе преговори с Ювентус


Агентът на Джанлуиджи Донарума проведе преговори с Ювентус
Снимка: Getty Images/Gulliver

2851 0

Вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума може да продължи кариерата си в Ювентус след края на контракта му, съобщи Gazzetta dello Sport. Споразумението с "росонерите" е до лятото на тази година. Агентът на футболиста Мино Райола е провел разговори със спортния директор на Ювентус Фабио Паратичи и двамата са обсъдили евентуалния трансфер на 22-годишния вратар.

Райола и Донарума така и не успяват да се договорят за нов контракт с Милан. Клубът не е готов да плаща на играча повече от 8 млн. евро годишно, докато той настоява за сумата от 12 млн. Ако страните не постигнат споразумение, Ювентус ще направи опит да привлече Донарума.

Вратарят е играч на Милан от 2015 г. Този сезон той изигра 29 мача в италианската Серия А, в които допусна 32 гола. Отборът му е втори в класирането осем кръга преди края на шампионата. Съвсем наскоро се появиха информации, че Донарума ще подпише нов договор с Милан (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички