Жозе Моуриньо преговаря с два италиански клуба


Жозе Моуриньо преговаря с два италиански клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1873 0

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо може да се завърне в италианското първенство, където преди години пожъна успехи с Интер. Според "Sky Sport Italia" португалецът е в контакт с два клуба от Серия А - отново Интер и Рома.

Столичният тим е разговарял със специалиста само по телефона, като преговорите са в начален етап. Относно Интер пък "Tuttomercatoweb" съобщава, че треньорът се е съгласил да намали претенциите си за заплата от 10 милиона евро на година до 8. За споразумение с него настоява вицепрезидентът на "нерадзурите" Хавиер Санети.

Генералният директор на Интер Бепе Марота обаче иска друг треньор - бившия наставник на Милан и Ювентус, а също и бивш селекционер на Италия - Антонио Конте. Моуриньо води миланския гранд в периода 2008-2010 година и го изведе до 2 титли в Серия А, до триумф в Шампионска лига и победа в Купата и Суперкупата на Италия. Вижте тук кой друг клуб може да привлече свободния към момента специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички