Ювентус предлага на Барселона звездна размяна през лятото


Ювентус предлага на Барселона звездна размяна през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

4890 0

Ръководството на Ювентус да предложи много любопитна сделка на Барселона. "Бианконерите" искат да се договорят за пълна размяна без доплащане – Пауло Дибала за Филипе Коутиньо. 

И двамата футболисти не получават много игрово време, като Дибала има проблеми и с наставника на тима Масимлиано Алегри. Коутиньо пък така  не успя да оправдае високата сума, която бе платена за него. И за двамата постоянно излизат информации, че ще напуснат отборите си, като за Дибала един от големите фаворити е Реал Мадрид.

Проблем при осъществяването на сделката обаче може да се окаже заплатата, която Коутиньо получава в Барселона, тъй като той няма да се съгласи да намали възнаграждението си.  Дибала пък е силно желан и от Юрген Клоп в Ливърпул, като от клуба са му дали обещание да направят всичко възможно, за да осъществят подобен трансфер. Така че звездната размяна между Барселона и Ювентус все още има много въпросителни.

В края на седмицата пък Ювентус пък може рано-рано да си осигури титлата в Италия, а от какво зависи - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички