Ювентус постави цена на Емре Джан


Ювентус постави цена на Емре Джан
Снимка: Getty Images/Guliver

1552 0

Италианският шампион Ювентус смята да се раздели с полузащитника Емре Джан. Германският национал попада рядко в състава на Маурицио Сари, като през този сезон е изиграл едва 150 минути и дори бе изваден от отбора на „старата госпожа“ за Шампионска лига.

Тези причини са достатъчни да се спекулира с бъдещето на бившия играч на Ливърпул в отбора от Торино. Твърде вероятно е Емре Джан да напусне Ювентус още през януари. Джан има освобождаваща клауза в договора си, която е 50 милиона евро, но тъй като той не играе често за „бианконерите“, се очаква те да го продадат за доста по-ниска сума. Според очакванията парите, които даден отбор трябва да плати, за да притежава в редиците си 25-годишния футболист, са около 30-40 милиона евро. Разбира се, съществува възможността Юве да оставят Джан да премине под наем в друг клуб през януари с опция за закупуване след това.

През последните месеци интерес към халфа проявяват Манчестър Юнайтед, Барселона и Пари Сен Жермен. А ето кой друг играч на Ювентус също не е в много добри отношение с Маурицио Сари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички