Ювентус обяви официално първото си зимно попълнение


Ювентус обяви официално първото си зимно попълнение
Снимка: Getty Images/Guliver

2021 0

Ювентус привлече официално халфа на Аталанта Деян Кулушевски. 19-годишният талант вече премина медицински прегледи в Торино, а след това подписа договора си с “бианконерите” до 2024 година.

В момента Кулушевски е под наем в Парма и Ювентус е дал съгласието си той да остане там до края на сезона, като едва през лятото ще пристигне в Торино. Шампионът на Италия ще плати за него 35 милиона евро на бергамаските, като допълнително са заложени и още 9 милиона евро като бонуси в зависимост от представянето на играча.

Аталанта привлече шведа срещу само 165 хил. евро на 16 години от ИФ Бромма през 2016 година. Младокът обаче впечатли с изявите си от началото на сезона в Серия А с екипа на “Дуковете”, като вече има 4 гола и 7 асистенции в 17 мача. Ювентус пък успя да се пребори с голяма конкуренция за подписа на младока.

"Много съм щастлив. 2020 година не можеше да започне по-добре. Това е важен ден за мен, приятелите ми, моето семейство и всички, които работеха с мен”, бяха първите думи на Кулушевски след подписването на договора с Юве. А ето колко още ще играе в Ювентус Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички