В последните дни на пазара: Появи се сериозен интерес към Кирил Десподов


В последните дни на пазара: Появи се сериозен интерес към Кирил Десподов
Снимка: БГНЕС

9056 0

В оставащите по-малко от 3 дни до края на трансферния пазар ръководството на Каляри усилено търси нов отбор на Кирил Десподов, опитвайки се да намери оптимална ситуация за българския нападател. Както е известно, към настоящия момент той няма как да играе редовно за тима от Сардиния и час по-скоро трябва да се намери клуб, който ще му осигури повече игрово време.

Според последни информации, един от отборите, близо до подписа на Десподов, е Гьозтепе - последният в турската Суперлига. Медиите в южната ни съседка пишат, че интересът е сериозен и е възможно крилото да се озове в Турция под наем за една година.

Въпреки че не попада в сметките на старши треньора Роландо Маран за новия сезон в Калчото, доскорошният ас на ЦСКА вече отказа няколко възможности да играе редовно, макар и не в Каляри. Той е отказал шанс да играе в Шампионска лига за Цървена звезда, както и да остане на Апенините с екипа на Кротоне в Серия Б. За услугите на Кирил Десподов наддава и бившият треньор на ЦСКА Нестор ел Маестро (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички