В Италия: Рамзи вече е играч на Ювентус


В Италия: Рамзи вече е играч на Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1403 0

Бъдещето на полузащитника на Арсенал Арън Рамзи изглежда решено - поне според медиите в Италия. Уелският национал вече се е договорил с италианския шампион Ювентус, твърди "Sport MediaSet". Халфът все пак ще акостира в Италия едва след края на сезона, а до тогава ще продължи подвизите си на "Емиратс".

Договорът на Рамзи ще бъде с продължителност пет години, а годишната му заплата ще наброява 6,5 млн. евро, без включените бонуси. Така "бианконерите" са напът да уредят поредния отличен трансфер без пари. През лятото "зебрите" прибраха друг класен полузащитник от Острова - Емре Джан от състава на Ливърпул.

За бъдещето на Рамзи се заговори още през есента, а редица европейски грандове бяха свързвани с уелския национал, който в крайна сметка изглежда, че се е спрял на "старата госпожа". Халфът прекара над 10 години в тима на "топчиите", през които записа над 350 мача срещу своето име.

Междувременно стана ясно, че капитанът на Челси отказал на "артилеристите", за да премине в друг английски отбор. Повече подробности - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички