Sky Sports: Интер води преговори с Тотнъм за една от звездите им


Sky Sports: Интер води преговори с Тотнъм за една от звездите им
Снимка: Getty Images/Guliver

1411 0

Лидерът в Серия А Интер изглежда все по-близо до привличането на полузащитника на Тотнъм Кристиан Ериксен. Ръководствата на "нерадзурите" и "шпорите" ще проведат допълнителни разговори през този уикенд, след които се очаква да се стигне до сделка, твърди Sky Sports.

В петък представители на Интер са се срещнали с представител на Ериксен в Милано, за да предложат оферта за датския национал. Както е известно, контрактът на Ериксен изтича през това лято, което означава, че той може да бъде привлечен на "Джузепе Меаца" на далеч по-ниска цена от реалната.

Манчестър Юнайтед също бе в надпреварата за подписа на Ериксен, но в последните дни стана ясно, че "дяволите" са се отказали от датчанина, което означава, че Интер най-вероятно ще съумее да измъкне звездата на "белите".

Междувременно стана ясно, че Интер е договорил и друг именит футболист от Лондон, но тизи път от състава на Челси (повече по темата четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички