Сари отново оправда смяната на Роналдо с контузия


Сари отново оправда смяната на Роналдо с контузия
Снимка: Getty Images/Guliver

2889 0

Наставникът на Ювентус - Маурицио Сари, отново оправда смяната на Кристиано Роналдо с травма. Същото заяви и след двубоя с Локомотив Москва, когато за първи път португалецът бе сменен. Същото се случи и в двубоя срещу Милан в неделя вечер, а Роналдо бе видимо недоволен от смяната.

"Трябва да благодарим на Роналдо, защото той направи жертва да излезе на терена тази вечер, въпреки, че бе в трудна ситуация. Той направи всичко възможно да играе, но аз видях, че не се чувства добре и реших да го сменя. Нормално е всеки футболист да се ядосва, когато напуска терена, особено когато е работил здраво, за да бъде там", заяви Сари. 

"През последния месец той имаше лек проблем с коляното. Получи удар на тренировка и той увреди връзка. Когато тренира на високи обороти, или когато играе, това натоварва повече прасците му и бедрените му мускули. Това влияе на неговото представяне и затова той не може да покаже най-доброто от себе си в момента. Всеки играч, който дава всичко от себе си, е нормално да се ядосва при смяна. Аз като треньор повече бих се притеснил, ако той не се ядосва”, допълни наставникът.

А какво каза Сари по адрес на един от съотборниците на Роналдо в Ювентус, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички