Роналдо е обиден на УЕФА - не уведомил никого, че пропуска церемонията


Роналдо е обиден на УЕФА - не уведомил никого, че пропуска церемонията
Снимка: Guliver/GettyImages

2561 0

Звездата на Ювентус и Португалия Кристиано Роналдо е обиден на УЕФА, заради това, че не спечели наградата на европейската футболна централа за играч на сезона в Европа. Той е разбрал предварително, че наградата ще спечели бившият му съотборник в Реал Мадрид Лука Модрич и затова не се е явил на церемонията в Монако, пишат AS" и "Marca".

Най-интересното е, че португалецът не е предупредил никого в УЕФА, че няма да присъства лично. Въпреки че не беше сред тримата номирани, звездата на Барселона Лионел Меси е предупредил, че ще пропусне церемонията. Роналдо е бил очакван от всички в Монако, дори италианска телевизия е планирала ексклузивно интервю с него.

Позовавайки се на играчи на Реал, AS обявява, че Кристиано е отменил пътуването си до Княжеството, тъй като е разбрал, че няма да спечели наградата. Постъпката му изненада дори генералния директор на Ювентус Джузепе Марота, който заяви: "Не знам защо се получи така. Явно това е просто лично решение на Кристиано", заяви той пред журналистите.

Иначе УЕФА бе подготвила две награди за португалеца - за най-добър нападател в Европа за сезона и за най-красив гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички