Роналдо: Надявах се да започна новата година с трофей


Роналдо: Надявах се да започна новата година с трофей
Снимка: Getty Images/Gulliver

1487 0

Голямата звезда на световния футбол Кристиано Роналдо прибави в богатата си колекция още един трофей. Португалецът грабна Суперкупата на Италия след успех срещу Милан, като това е първи негов трофей с Ювентус. След двубоя Роналдо сподели, че за него е било важно да започне 2019 година с трофей.

"Мачът бе много труден, бе много горещо, а е трудно да се играе при такива условия. Играхме добре, ние сме победителите, а аз съм щастлив, че отбележих победния гол. Това е нещо, което исках. Надявах се да започна добре новата година, така че съм изключително щастлив за първия си трофей с Ювентус", сподели звездата на италианския шампион.

За "Старата госпожа" сега предстои да запази разликата си пред Наполи в Серия А, както и да опита да отстрани Атлетико Мадрид в Шампионска лига. "Стъпка по стъпка, така ще опитаме да стигнем и до тези неща. Нашата цел бе да започнем годината добре и да вземем първо този трофей. Сега трябва да работим спокойно и да опитаме да грабнем и останалите трофеи, които можем. Първенството е нашата основна цел, движим се добре, но имаме още много работа. Трябва да сме спокойни и да продължим по същия начин", допълни още Роналдо.

Звездата на Ювентус претърпя и словесна атака от Златан Ибрахимович именно заради трансфера си в Италия - ето какво сподели шведът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички