Рома победи Бреша и влезе в четворката


Рома победи Бреша и влезе в четворката
Снимка: Getty Images/Guliver

985 0

Тимът на Рома спечели лесно домакинския си мач срещу Бреша от 13-тия кръг в Серия А с резултат 3:0. Крис Смоулинг откри резултата за „вълците“ в началото на втората част, след което Джанлука Манчини и Един Джеко направиха резултата класически.

През първото полувреме не изглеждаше сякаш Рома ще стигне толкова лесно до победата. „Вълците“ атакуваха през по-голямата част от първите 45 минути, но опитите им да достигнат до гол се оказаха неуспешни. В началото на втората част все пак логичното се случи и тифозите на „Олимпико“ видяха първия гол в срещата. Лоренцо Пелегрини центрира от корнер и навлизащият във все по-добра форма Крис Смоулинг се разписа с глава и откри резултата – 1:0!

Малко след това „вълците“ достигнаха до втори гол. Отбраната на Бреша отново бе хваната неподготвена след изпълнение на ъглов удар, като пак Смоулинг бе в основата на попадението, след като свали топката за Джанлука Манчини, който разстреля Йоронен за 2:0! В 65-тата минута всичко в срещата приключи, след като за пореден път гостите имаха проблем след статично положение. Един Джеко се възползва и прати топката за трети път в мрежата на Бреша – 3:0! До края на срещата още две попадения на босненеца бяха отменени от съдията.

С победата Рома събра актив от 25 точки, като временно се изкачи на 4-тото място в класирането в Серия А. Бреша пък остава на последното място със 7 точки, но по-големият проблем за наставника Фабио Гросо е, че тимът няма успех вече 4-ти пореден двубой.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички