Рамзи се договорил с новия си отбор?


Рамзи се договорил с новия си отбор?
Снимка: Getty Images/Guliver

3101 0

Халфът на Арсенал Аарън Рамзи се е съгласил да премине със свободен трансфер в италианския шампион Ювентус след края на сезона, твърди "Corriere dello Sport". Уелсецът не успя да постигне разбирателство с "артилеристите" за нов договор, тъй като изискваше сериозно увеличение на заплатата и така през лятото ще напусне като свободен агент.

Редица европейски грандове проявиха интерес към играча, но според италианското издание той се е спрял на офертата на Юве. Единственият проблем пред неговото преминаване в Торино е желаната от него заплата на стойност 9 милиона евро. Единственият в състава на "бианконерите", който получава повече е Кристиано Роналдо (28 милиона), а втори е Пауло Дибала с малко под 7 милиона.

Ръководството на отбора едва ли ще наруши своята политика относно финансите и е по-вероятно да се стигне до споразумение някъде по средата. Ако сделката стане факт, ще бъде поредният трансферен удар на Ювентус през последната година след Кристиано Роналдо, Емре Джан и завръщането на Леонардо Бонучи.

МЕСИ ПОБЕДИ РОНАЛДО В ОЩЕ ЕДНА ПЕРСОНАЛНА КЛАСАЦИЯ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички