Нови два гранда ще се борят за Милинкович-Савич през лято 2020


Нови два гранда ще се борят за Милинкович-Савич през лято 2020
Снимка: Getty Images/Guliver

3587 0

Шампионите на Англия Манчестър Сити са влезли в битката за подписа на звездата на Лацио Сергей Милинкович-Савич, който в последно време често е спряган за трансфер в някой от водещите европейски клубове. 24-годишният сръбски национал вече има 33 гола в 171 мача за "орлите" и е считан за един от най-силните централни халфове в Европа.

През лятото медиите твърдяха, че Милинкович-Савич е близо до трансфер в Манчестър Юнайтед и ПСЖ, но в крайна сметка той остана на "Олимпико". Сега, според пресата на Острова, полузащитникът вече е основна трансферна цел на Манчестър Сити.

"Гражданите" се подсилиха в центъра на терена това лято, след като взеха Родри от Атлетико (Мадрид), но очевидно мениджърът на тима Пеп Гуардиола иска да има още опции за тази позиция.

В същото време медиите в Испания твърдят, че апетити към Милинкович-Савич проявява и Реал Мадрид. По този начин най-вероятно през следващото трансферно лято ще се разрази трансферна битка между Кралския клуб и Манчестър Сити за подписа на сърбина, като все още няма индикации коя е неговата предпочитана дестинация. Вижте в този материал колко е поискал Лацио на Ювентус за звездата си в края на миналия сезон. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички