На какво се дължи завръщането на истинския Игуаин?


На какво се дължи завръщането на истинския Игуаин?
Снимка: Getty Images/Guliver

2535 0

Гонсало Игуаин отново започна да играе така, както много пъти е загатвал, че умее. След неуспешните му престои в Милан и Челси, той не бе желан в настоящия си клуб - Ювентус, защото се смяташе, че няма да бъде полезен, но аржентинецът се завърна към най-добрата си форма в най-точния момент. На какво обаче се дължи това?

Два са ключовите фактори за това. Първо - доверието, което треньорът на "бианконерите" Маурицио Сари влага в него. 31-годишният нападател усеща това. Нещо повече - Игуаин напълно разбира идеите и визията на Сари, а това се дължи и на предишната им съвместна работа.

Вторият фактор е новата диета, която той спазва. Всеизвестни бяха проблемите на "Ел Пипита" с наднорменото тегло, но сега той изпълнява стриктно нова диета, чрез която поддържа желаните 75 кг. Най-ключово при нея е правилният подбор на консумираната храна.

Добрите игри на Гонсало Игуаин правят един от предишните титуляри - Марио Маджукич, излишен. Появиха се информации, според които Манчестър Юнайтед вече е договорил личните условия на хърватина и той ще премине на "Олд Трафорд" през зимата. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички