Мертенс посочи какво му трябва на Наполи за трофеи


Мертенс посочи какво му трябва на Наполи за трофеи
Снимка: Getty Images/Guliver

1432 0

Нападателят на Наполи - Дрис Мертенс, смята, че италианският вицешампион има нужда от класни попълнения като Хамес Родригес, за да печели трофеи. Колумбиецът е спряган за трансфер в Серия А, където, именно при неаполитанци, ще се събере с Карло Анчелоти, с когото са в отлични отношения.

"Виждам, че другите отбори купуват много играчи. Ние сме привлекли Костас (Манолас). Попълненията трябва да са на топ ниво - точно както е Хамес Родригес. Той може да направи разликата. Имаме нужда от класни играчи. Вече имаме солиден състав, но, за да вдигнем нивото и спечелим трофеи, трябва да привличаме нови играчи. Това е ясно" - заяви белгийският национал Дрис Мертенс.

Доминацията на Ювентус в Италия последните години е стряскаща, като за последно те спечелиха Калчото с цели 11 точки преднина, именно пред "небесносините". Това е втори пореден сезон, в който Наполи остава на едно място от върха. А какъв ултиматум постави Флорентино Перес на неаполитанци - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички