Легендата Тоти накара Игуаин да се изчерви от срам


Легендата Тоти накара Игуаин да се изчерви от срам

4442 0

Дългогодишният лидер на Рома Франческо Тоти е разтърсен от трансфера на Гонсало Игуаин от Наполи в Ювентус. Аржентинецът ще заиграе при шампионите за рекордна сума.

"Днес футболисти са като номади. Те се интересуват от парите, но не слушат зова на сърцето си. Може би в това е разликата между мен и другите. Днес няма много спортисти, които слушат сърцето си. Ако бях мислил само за пари, щях да напусна Рома преди 10 години. Но същественото за мен е страстта, а не парите. Винаги съм обичал цветовете на Рома", коментира легендата.

Гонсало Игуаин вече е играч на Ювентус - подробности

"Днешният футбол е много променен. Сега всичко се върти около парите. Футболистите често сменят отборите си, за да изкарват още повече. Това е повече бизнес, отколкото страст. А феновете отиват на стадиона, за да се забавляват и да видят футболисти, които винаги ще играят в един клуб - феновете не очакват предателства", продължи символът на Рома.

"Вижте какво се случва със ситуацията на Игуаин и Ювентус. Това е катастрофа. Но е нормално, когато чужденец пристига в Италия и търси работа там, където има възможност да печели повече. Тук работата е в манталитета, в света няма много чуждестранни играчи, които да са като Марадона навремето", заключи Императора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички