Краят на една ера: Вечният "вълк" Даниеле Де Роси прекратява кариерата си


Краят на една ера: Вечният "вълк" Даниеле Де Роси прекратява кариерата си
Снимка: Getty Images/Guliver

1761 0

Легендата на италианския гранд Рома - Даниеле Де Роси, взе решение да постави край на своята кариера, информира "Sky Sport Italia". По този начин италианецът ще остане вечен "вълк", прекарвайки цялата си професионална кариера в тима на Рома.

Както е известно, през месец май стана ясно, че Де Роси няма да продължи кариерата си при "римляните" през новия сезон. Интерес към футболиста имаше от страна на Бока Хуниорс, както и други клубове отвъд Океана. Фиорентина пък изглеждаше като най-вероятния отбор, който може да го задържи в игра в Серия А.

По всичко обаче изглежда, че Де Роси е взел окончателно решение за своята кариера и то е да прекрати футбола в своя любим отбор. Световният шампион с Италия ще навърши 36 години по-късно през месеца. Той прекара 18 години в Рим, изигравайки 459 мача, в които отбеляза 43 гола.

Междувременно стана ясно, че испански гранд е готов да предложи треньорски пост на Франческо Тоти (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички