Изненада в Италия: Ювентус иска да се отърве от една от звездите си


Изненада в Италия: Ювентус иска да се отърве от една от звездите си
Снимка: Guliver/GettyImages

3206 0

Изклюително изненадваща информация беше публикувана днес в два от най-тиражираните италиански вестника - "Тутоспорт" и "Кориере дело Спорт". Според двете издания, ръководството на Ювентус се опитва да продаде Гонсало Игуаин през това лято и да се освободи от основния си голмайстор в последните 2 години.

Информацията гласи, че Масимилиано Алегри е споделил пред ръководството, че може да се лиши от услугите на аржентинската звезда, най-вече заради напредващата възраст на нападателя. Очаква се през това лято да последва сериозно подмладяване при шампионите в Серия А и Игуаин, въпреки класата си, не попада в плановете на опитния специалист.

План "А" на Ювентус е бившият играч на тима Алваро Мората, който страда от слаба форма в новия си тим Челси. Идеята на "бианконерите" е да използват Игуаин като разменна монета с Челси, но лондончани също не искат да вземат застаряващия нападател. "Сините" искат по-млад нападател, върху чиито качества да изградят нападението си.

За Игуаин Ювентус търси сума между 55 и 60 милиона евро. Не се знае обаче какъв е интересът към стрелеца на "старата госпожа".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички