Изненада: Юнайтед се разбра с играч на Ювентус, но не е Дибала


Изненада: Юнайтед се разбра с играч на Ювентус, но не е Дибала
Снимка: Getty Images/Gulliver

6041 0

Нападателят на Ювентус Марио Манджукич се е договорил за трансфер в... Манчестър Юнайтед, съобщава La Gazzetta dello Sport. Според изданието, хърватският национал е ненужен на новия треньор на "бианконерите" Маурицио Сари, който възнамерява да използва на върха на атаката Кристиано Роналдо или любимеца си Гонсало Игуаин.

Според италианското издание, Манджукич се е договорил с англичаните за двугодишен договор, с опция за продължението му с още един сезон. Заплатата на нападателя ще бъде 6 милиона евро на година. Сумата, която англичаните трябва да платят за 33-годишния футболист, е 15 милиона евро.

Трансферът на Манджукич на "Олд Трафорд" обаче не означава, че е отпаднала възможността клубът да привлече съотборника му Пауло Дибала. Много вероятно е и двамата да заиграят в Манчестър Юнайтед. Припомняме, че през зимата хърватинът отказа колосална оферта от Китай. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички