Италиански слабак готов да се раздели със звездата си срещу... 300 млн. евро


Италиански слабак готов да се раздели със звездата си срещу... 300 млн. евро
Снимка: Getty Images/Gulliver

7501 0

Италианският Бреша, който се намира на дъното на класирането в Серия А, доста сериозно се вписва в трансферната лудост, която е завладяла футбола в последните години.  Президентът на клуба Масимо Челино оцени звездата на отбора - Сандро Тонал, на 300 млн. евро.

"Преди дни агентът на Сандро и родителите му ми казаха, че той е оценен на 50 млн. евро. Аз обаче им отговорих, че за мен той струва 300 милиона, което означава, че не искам да се разделям с него. Всички големи италиански клубове вече се свързаха с нас да питат за него. Освен това има запитвания от Атлетико Мадрид, Пари Сен Жермен и Манчестър Сити", разкри той.

"Според мен обаче за него е по-добре да остане тук и да бъде звездата на отбора. Тонали може да остане при нас и да се наслаждава на играта, но може и да отиде в голям клуб, където обаче рискува да търка пейката", допълни още Челино.

Междувременно италианските медии информираха, че Ювентус е готов да даде 380 млн. евро за трансферна цел - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички