Интер прекъсна негативна серия като гост, Лацио с грешна стъпка у дома


Интер прекъсна негативна серия като гост, Лацио с грешна стъпка у дома
Снимка: Getty Images/Gulliver

1690 0

Интер успя да прекъсне негативната си серия от 4 двубоя като гост без победа в Серия А. "Нерадзурите" постигнаха труден успех срещу отбора на Емполи с 1:0. Единственото попадение в срещата бе дело на Кейта Балде в 72'.

По време на двубоя нямаше фенове на гранда от Милано заради ексециите, които имаше в предишния кръг преди двубоя с Наполи. Иначе в последните 4 гостувания Интер имаше едва две равенства - Аталанта - 1:4, Рома - 2:2, Ювентус 0:1, Киево - 1:1. Последно бяха взели трите точки на 29 октомври на "Олимпико" срещу Лацио.

През първата част домакините показаха по-добра игра, но през второто полувреме "нерадзурите" натиснаха съперника от началото. Единствено обаче Балде успя да се възползва по максималния начин. Той засече центриране на Вършалко, като прати топката в долния десен ъгъл на тосканците и записа четвърто попадение за сезона.

В друга среща, играна по същото време Рома надделя при визитата си на Парма с 2:0. Головете за римляните паднаха през второто полувреме, а в техния автори се превърнаха Браян Кристане (58) и Ченгиз Юндер (75). С успеха "вълците" се изкачват на временното пето място и със сигурност ще посрещнат новата година в зона Лига Европа.

Техният градски съперник Лацио допусна грешна стъпка у дома завършвайки 1:1 с коравия тим на Торино. Първо Андреа Белоти откри резултата от дузпа в 45 минута, но "орлите" се добраха до равенството благодарение на Сергей Милинкович-Савич. В края на двубоя червени картони получиха Адам Марушич (Лацио) и Суалихо Мейте (Торино). Въпреки това Лацио ще зимува в зона Шампионска лига с 32 събрани точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички