Инсинье: Интер ме отхвърли, защото съм нисък


Инсинье: Интер ме отхвърли, защото съм нисък
Снимка: Getty Images/Guliver

1716 0

Нападателят на Наполи Лоренцо Инсинье разкри, че преди да премине при неаполитанците, е бил обект на интерес от страна на Интер и Торино, но те са сметнали, че той е твърде нисък.

"Първият ми отбор беше Олимпия Грумезе, откъдето преминах в Наполи. Първият трофей, който спечелих, беше за най-добър играч на детски турнир в Торино. Той беше по-голям от мен! Бях много горд", споделя италианецът пред "DugOut.

"През същата година Интер и Торино казаха, че съм твърде малък. Но аз съм доволен от начина, по който всичко се случи, защото се осъществи мечтата ми да играя за Наполи. Първия си гол за тях вкарах на Парма на "Сан Паоло". Изпитах неизразими емоции, защото не всеки ден неаполитанец успява да се отличи за първи път на родния си стадион", коментира Инсинье.

Той призна, че въпреки че Наполи и Ювентус са големи съперници, неговият идол е бил легендата на "бианконерите" Алесандро Дел Пиеро.

"Винаги съм казвал, че, дори да разстроя неаполитанците, моят идол е Дел Пиеро. Смятам го за чудесен играч и човек", споделя нападателят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички