Гатузо шокира: Последните 18 месеца почти не съм спал заради Милан


Гатузо шокира: Последните 18 месеца почти не съм спал заради Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

3207 0

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо призна колко много му е коствало да бъде начело на италианския гранд и да води битка за участие в Шампионска лига за следващия сезон. В крайна сметка "росонерите" завършиха на пето място в Серия А и ще играят в Лига Европа през сезон 2019/20.

"Благодарен съм на отбора. Събраните 68 точки ме карат да се чувствам горд, въпреки болката от непопадането в Шампионска лига. Работата на треньора трябва да се оценява от клуба и специалистите. Ще се срещнем и ще поговорим. Искам да чуя какво мислят те за моята работа", заяви легендата на клуба, цитиран от "Football Italia".

"Ние допуснахме грешки в хода на сезона и сега трябва да ги направим възможно най-малки. Но мисля, че беше добра година. Имам много общо с този клуб. Вероятно заради това чувствах повече натиск, отколкото трябваше. В продължение на 18 месеца почти не съм спал, психически съм разбит. Тези моменти трябва да ги отчета за в бъдеще", каза още наставникът на Милан. Кой според слуховете може да замени Гатузо това лято вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички