Де Роси разкри защо никога не пожела да смени Рома


Де Роси разкри защо никога не пожела да смени Рома
Снимка: Getty Images/Guliver

2965 0

Полузащитникът на Рома Даниеле Де Роси, който е играл през цялата си кариера само в римския клуб, разкри защо не се е решил да защитава друга емблема.

"Някои мои решения в кариерата са считани за алтруизъм и саможертва, но всъщност това беше абсолютен егоизъм. Всичко е много просто, направих този избор, защото бях щастлив там, където съм бил в този момент. Като дете се страхувах да се местя на ново място. Ето защо предпочетох да остана заедно с приятелите и познатото обкръжение. В Рома аз много се развих и като футболист", споделя Де Роси пред "Sky Sport Italia".

"Реших да остана с моите приятели, моите съотборници, семейството, феновете и тази фланелка. Реалната стойност на един играч и човек се гледа от начина, по който неговите съотборници го виждат 10-15 г. след завършването на кариерата. Аз бях щастлив, защото никога не ми се е налагало да се преструвам. Винаги съм чувствал огромна любов към Рома и досега изпитвам същите чувства, когато излизам на терена", откровен е 33-годишният футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички