Да те сменят в още в 27-ата минута... не защото си контузен, защото си тъп


Да те сменят в още в 27-ата минута... не защото си контузен, защото си тъп
Снимка: Guliver/Getty Images

19469 0

Джофри Кондогбиа струва на Интер 40 милиона евро миналото лято, а сагата с преминаването на френския халф на Монако на "Джузепе Меаца" бе достойна за сценарий на холивудски трилър.

ИМАТЕ ЛИ ПРЕДСТАВА ЗАЩО 3:0 СЕ ВОДИ "КЛАСИЧЕСКИ РЕЗУЛТАТ"?

Интер отмъкна Кондогбиа под носа на градския съперник Милан с хитър ход и разговор с агентите му само минути след края на срещата с Адриано Галиани. Кондогбиа обаче засега не оправдава вложените в него милиони и срещу Болоня в 6-ия кръг се провали тотално.

БОЛОНЯ СПРЯ ПОБЕДНАТА СЕРИЯ НА ИНТЕР

Той именно загуби топката след дълго и безсмислено задържане и гостите поведоха с 0:1 на "Меаца", за да се стигне в последствие до равенство 1:1. Кондогбиа обаче напусна терена още в 27-ата минута - рядко срещано решение на треньора Франк де Бур.

"Кондогбиа не желае да слуша, очевидно. Цяла седмица си говорихме, че трябва да играе простичко, а той направи точно обратното и така се стигна до гола на Болоня. Не за първи път му обяснявам, че не трябва излишно да задържа топката или да прави дрибли, но той ги прави и бърка често - какво ми остава на мен в такъв случай?!", обясни решението си Де Бур.

Заместникът на Кондогбиа - Асана Нукури - се представи отлично и не само раздвижваше атаките, но и не направи нито една грешка в отиграванията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички